VOEDINGSANALYSE & -ADVIES

In het uitgebreide intakegesprek gaan we je doel formuleren en kijken naar je huidige eet- en leefgewoontes. Het uitgangspunt is dat we gaan onderzoeken welke voeding bij jou past, dat is namelijk gezonde voeding.

Wanneer je je lichaam geeft wat het nodig heeft, zal je oa merken dat je immuunsysteem sterker wordt, je meer energie krijgt en je huid en haar er beter uit gaan zien. Maar je gaat ook merken dat je humeur verbetert en dat je beter gaat slapen!

Kortom voeding heeft enorm veel invloed op hoe we ons voelen. Je eetgewoonten aanpassen is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Ik zal je coachen in het doorbreken van  je oude patronen en zal je begeleiden naar een gezond voedingspatroon.

Weg met al die diëten, foodtrends en hypes. Gewoon pure, eerlijke en gezonde voeding.

Neurotransmitters zorgen voor de communicatiestoffen die van essentieel belang zijn voor het samenwerken van de verschillende systemen in ons lichaam. Deze neurotransmitters hebben grote invloed op je lichamelijke en mentale fitheid, je slaappatroon, immuunsysteem, geheugen, hormoonproductie, concentratie en focus. Met behulp van de zogenaamde ‘Bravermantest’ krijgen we meer inzicht hoe het met deze neurotransmitters gesteld is.

Juiste voeding aangevuld met de juiste lichaamsbeweging en een mentaal evenwicht zorgen voor de basis om deze communicatiestoffen aan te maken en zorgen dat jij je vitaliteit terugkrijgt. Daarbij hoort dan ook een gezond gewicht en lichaamssamenstelling.

Just Reflect is hét professionele adres in Noord Brabant voor voedings- en gewichtsadvies. Tanja coacht je naar een fittere leefstijl! Aangesloten als gewichtsconsulent bij BGN: Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

  • "Sinds een tijdje train ik bij "Just Reflect" Mijn conditie was niet echt goed en ik wilde graag wat strakker in mijn vel zitten. Doordat elke bootcamp training een goede afwisseling van hardlopen en workout heeft en we elke keer op een andere locatie zijn, blijft het heel ook leuk en erg afwisselend. Daarnaast vind ik het erg gezellig ondanks dat het hard werken is en ik regelmatig mijn grenzen opzoek. Mijn conditie is nu heel veel beter en ik merk dat buik/been- en bilspieren een heel stuk strakker zijn. Daarnaast heb ik op advies van Tanja mijn eetpatroon aangepast, zodat dit de spieropbouw en vetverbranding zou helpen te verbeteren. Ik voel me nu echt goed en veel energieker. Echt een aanrader!"
    Annette
    Bootcamp & Voeding

Facebook
Facebook
Instagram