PERSOONLIJKE COACHING

Mentale coaching is een middel om je te begeleiden naar een gezondere, vitalere leefstijl, maar het kan ook los daarvan gezien en ingezet worden. Wil je meer balans in je leven, jezelf verder ontwikkelen, herken je dat je steeds tegen dezelfde zaken blijft aan lopen? Vind je het moeilijk om te veranderen of om die verandering vast te houden? Dat komt vaak doordat je nog niet het inzicht hebt in de oorzaak.

Graag kijk ik samen met jou naar een manier om je te begeleiden en te ondersteunen zodat je uiteindelijk je doelen kunt bereiken. Je leert ruimte creëren voor jezelf, om uiteindelijk weer plezier, betekenis en richting te vinden in jouw leven. Wellicht zijn voeding en/of beweging ook aspecten die hierbij kunnen helpen, tijdens de consulten kijken we uiteraard naar jou als geheel.

WANDELCOACHING

Wandelcoaching is méér dan alleen lopen en praten. Het zet je letterlijk en figuurlijk in beweging. Een vorm van mentale coaching die actiever is.

In de natuur zijn, heeft een rustgevende en helende werking. Op nog geen 5 min. lopen van mijn adres ligt een uitgestrekt bosgebied. Hier kunnen alle vraagstukken aan bod komen die nodig zijn voor het doel wat je wilt bereiken

Als je dat prettig vindt ronden we het gesprek binnen af onder het genot van een kopje koffie of thee. Heb je voorkeur voor een bepaald gebied, dan kan dat natuurlijk ook.

  • Al een tijdje liep ik met het idee rond dat ik wat anders wilde mbt werk. Alleen de vraag hoe neem je die stap en wat wil ik dan. Tanja heeft mij geleerd hoe ik mijzelf anders kan presenteren. Samen met haar heb ik gewerkt aan mn bescheidenheid en onzekerheden. De inzichten die ik daardoor heb gekregen kan ik zowel in prive als op mijn werk toepassen. Uiteindelijk is het gelukt om bij mijn huidige werkgever mij verder te ontwikkelen.
    Steve
    Coaching

Facebook
Facebook
Instagram