VITALITEITSCOACH

Mijn naam is Tanja de Swart, gecertificeerd Leefstijl Coach en Orthomoleculair Therapeut. Ik ben al zolang ik me kan herinneren geïnteresseerd in bewegen en voeding.

Naast fitnessinstructeur heb ik ook jarenlang diverse groepslessen verzorgd op een sportschool. Ik heb aan den lijve ondervonden wat een gezonde levensstijl met je kan doen. Vanwege een auto-immuunziekte heb ik jarenlang medicatie gebruikt, totdat ik me ging verdiepen in voeding en leefstijl. Door mijn voedings- en leefpatroon aan te passen, heb ik tot op de dag van vandaag mijn medicatie achterwege kunnen laten.

Ik ben vervolgens gestart met de opleiding tot Vitaal Coach bij het Hamel college. Deze opleiding sprak mij met name aan omdat ze daar werken met de pijlers Food Move Mind. Die integrale aanpak is waar ik in geloof. Mijn streven is het om mensen als Leefstijl Coach vitaal te maken en te houden zodat ze het beste uit zichzelf en het leven kunnen halen.

Zet jij die stap naar een vitaler leven? Dan kijk ik graag met jou naar een manier om een gezondere leefstijl te integreren in jouw leven. Dus ook al heb je een drukke baan of druk gezin samen vinden we een manier die bij je past.