BOOTCAMP

De trainingen van de Bootcamp vinden altijd plaats in de buitenlucht van Noord Brabant, onder begeleiding van coach Tanja de Swart.  We zullen zoveel mogelijk trainen in de natuur. Denk hierbij aan de omliggende bossen of “’t Zand” bij Chaam. We maken tijdens de trainingen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes en andere voorwerpen die we tegenkomen.

Je kunt trainen op je eigen niveau, maar zal gemotiveerd raken door de dynamiek binnen de groep. We zullen hardlopen, maar vooral ook intervaltrainingen en spierversterkende oefeningen doen zodat we werken aan je conditie en spierkracht.

Meld je aan voor een gratis proefles om te kijken of de Bootcamp training iets voor jou is!

PERSONAL TRAINING

Wil je meer persoonlijke aandacht tijdens een work out? Je kunt ook kiezen voor een individuele, aangepaste training op een moment van de dag wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld bij jou thuis. Dit is de Personal Training. Een Duotraining of een partnerworkout is ook mogelijk.

Als je sporten combineert met begeleiding in gezond eten zal je je doel sneller bereiken. Voeding is je brandstof en dus enorm belangrijk bij afvallen, fit worden en spieropbouw. Tijdens een analyse- en adviesgesprek ga ik kijken naar je voedingspatronen, leefstijl, geestelijke vitaliteit en natuurlijk je fysieke conditie. Je zult nog sneller effect zien!

Wat zeggen clienten over de Bootcamp en Personal Training van Just Reflect?
  • Totaal niet in shape zelf al een kleine conditie opgebouwd. Maar daar bleef het bij en ik wilde mezelf toch weer een naar een hoger plan brengen. Bij Tanja gaat dat heel ongedwongen. Geen bodybuilder, maar laagdrempelige toegang waardoor ook voor mij bootcamp toegankelijk werd.
    Carolien
    Bootcamp & Personal Training
  • "Sinds een tijdje train ik bij "Just Reflect" Mijn conditie was niet echt goed en ik wilde graag wat strakker in mijn vel zitten. Doordat elke bootcamp training een goede afwisseling van hardlopen en workout heeft en we elke keer op een andere locatie zijn, blijft het heel ook leuk en erg afwisselend. Daarnaast vind ik het erg gezellig ondanks dat het hard werken is en ik regelmatig mijn grenzen opzoek. Mijn conditie is nu heel veel beter en ik merk dat buik/been- en bilspieren een heel stuk strakker zijn. Daarnaast heb ik op advies van Tanja mijn eetpatroon aangepast, zodat dit de spieropbouw en vetverbranding zou helpen te verbeteren. Ik voel me nu echt goed en veel energieker. Echt een aanrader!"
    Annette
    Bootcamp & Voeding

TIP: Doe eens mee met de Ouder- en Kind-bootcamp!

Samen sporten met je kind, neefje of nichtje. Dit alles op een speelse en laagdrempelige manier. Tijdens de ouder- & kind-bootcamp komen vele spelvormen, groepsopdrachten en estafettes aan bod. Zo wordt aan de algehele conditie van uw kind gewerkt. Plezier staat hierbij bovenaan. Het ouder- & kind-bootcamp wordt verzorgd in de buitenlucht bij “t Zand” in Alphen.

Hou onze social media in de gaten voor data en tijden!

Facebook
Facebook
Instagram

Bootcamp & Personal Training Alphen