BOOTCAMP

De Bootcamptrainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht van Noord Brabant.  We zullen zoveel mogelijk trainen in de natuur. Denk hierbij aan de omliggende bossen of “’t Zand” bij Chaam. We maken tijdens de trainingen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes en andere voorwerpen die we tegenkomen.

Je kunt trainen op je eigen niveau, maar zal gemotiveerd raken door de dynamiek binnen de groep. We zullen hardlopen, maar vooral ook intervaltrainingen en spierversterkende oefeningen doen zodat we werken aan je conditie en spierkracht.

Meld je aan voor een gratis proefles om te kijken of de Bootcamp training iets voor jou is!

PERSONAL TRAINING

Wil je meer persoonlijke aandacht tijdens een workout? Je kunt ook kiezen voor een individuele, aangepaste training op een moment van de dag wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld bij jou thuis. Een Duotraining of een partnerworkout is ook mogelijk.

TIP: Doe eens mee met de Ouder- en Kind-bootcamp!

Samen sporten met je kind, neefje of nichtje. Dit alles op een speelse en laagdrempelige manier. Tijdens de ouder- & kind-bootcamp komen vele spelvormen, groepsopdrachten en estafettes aan bod. Zo wordt aan de algehele conditie van uw kind gewerkt. Plezier staat hierbij bovenaan. Het ouder- & kind-bootcamp wordt verzorgd in de buitenlucht bij “t Zand” in Alphen.

Totaal niet in shape zelf al een kleine conditie opgebouwd. Maar daar bleef het bij en ik wilde mezelf toch weer een naar een hoger plan brengen. Bij Tanja gaat dat heel ongedwongen. Geen bodybuilder, maar laagdrempelige toegang waardoor ook voor mij bootcamp toegankelijk werd.

Carolien - Bootcamp & Personal Training